Tænk anderledes Tænk alternativt og på, hvordan man kan flette gamle ting mellem de nye.

Tag ud til Genbyg Det er et fantastisk sted, og man kan tage ud og kigge på deres ting uden at vide, hvad man skal bruge, ideerne kommer, hvis man lader dem.
Gå på opdagelse Glem ikke, at bedsteforældres kældre, forældres loftsrum o.lign. kan indeholde fine ting, som der måske oveni købet kan have gode minder med sig og give dit hjem nyt liv med lidt historie i ryggen. Og de vil elske at se de gamle ting brugt igen.

Gå i genbrugsbutikker Gør det til en vane også at gå ind i butikker med genbrugstøj, når du shopper. Selv om man ikke er så meget til genbrugstøj, kan man nogle gange finde et virkelig smukt tørklæde, en hat, briller, skæve sjove ting, som ofte ikke koster ret meget.

Tag på loppemarkeder Der er så mange loppemarkeder. Gå på dem. Det er så sjovt, hvad man kan finde. Frugt i en gammel skæv skål, er i mine øjne bare drøn indbydende. Billeder er også sjove at finde sådanne steder, gamle plakater. Og glas, de behøver jo ikke at matche. Man kan langsomt samle ind hver gang man finder et der er fint. Der er så mange muligheder…